Locatie

Waar zal ik investeren in vastgoed?

Tegenwoordig is het klassieke vastgoed niet meer de enige optie voor spaarders die op zoek zijn naar meer rendement. Ook buiten de Belgische grenzen gaan steeds meer mogelijkheden open voor vastgoedinvesteerders.

 

Aan de kust

Geen Belg heeft er nog nooit aan gedacht: hoe mooi is het niet om een appartementje aan de Belgische zee te hebben? Zeker als u er geld mee kan verdienen in de periodes wanneer u er niet bent. 

Vastgoed aan de kust is al jaren de meest populaire keuze voor Belgische investeerders. En met reden.

 

In de Ardennen

De Ardennen is een prachtig stukje België met vele diverse mogelijkheden. Een weekendje blijven of een hele vakantie? In stilte genieten van de natuur of raften met vrienden? U kan deze toeristische aantrekkingskracht verzilveren door te beleggen in vastgoed in de Ardennen.

 

In Limburg

Aan Limburg had u waarschijnlijk nog niet gedacht voor uw investeringsplannen. Toch is Limburg een groeiende toeristische trekpleister van België en steeds meer begeerd door professionele vastgoedinvesteerders. 

Waarom investeren in Limburgs vastgoed? Vanwege de lage vastgoedprijzen en de zekerheid op rendement.

 

Studentenkamers

Steeds meer Belgische studenten gaan op kot tijdens hun studies aan de hogeschool of universiteit. De  vraag naar studentenkamers is dan ook groot. 

Voor spaarders die op zoek zijn naar een hoger rendemente dat het spaarboekje biedt, is dit steeds een interessante optie. Zeker als u kinderen hebt die ook op kamers gaan! Dan betaalt u geen huur voor uw kind en kan u genieten van de huuropbrengsten.

 

In Spanje

Nu de financiële crisis in Spanje de vastgoedprijzen heeft doen kelderen, is het een paradijs geworden voor buitenlandse vastgoedinvesteerders. De prijzen van Spaanse woningen zijn nu immers laag, maar de huur is zo goed als hetzelfde gebleven.

Bovendien kunt u met zo'n Spaans vastgoed in het bezit regelmatig in de vakanties afzakken naar de mediteraanse zon.

 

In Duitsland

Steeds meer investeerders kiezen voor Duits vastgoed. De vastgoedprijzen zijn lager dan de Belgische en de verhuurder is bij wet beschermd en zeker van zijn geld. Met een verhuurservice hoeft u zich geen enkele zorgen te maken en ziet  elke maand het rendement op uw rekening verschijnen.

Vind de juiste vastgoed investering:

Waar bent u naar op zoek?

DeVastgoedgids.be Een heldere kijk op beleggen en vastgoed