Gezellig Ardennen in Les Terrasses de Malmedy

* Oude Domaine de Chôdes krijgt nieuwe start
met verkoop van vakantieresidenties in Malmedy

* Les Terrasses de Malmedy
is de nieuwe naam van het nieuwe vakantiepark

* Het vakantiepark is een van
de populairste bestemmingen in de Ardennen

Projectontwikkelaar Bricks & Leisure Vastgoed is begonnen met de verkoop van de vakantieresidenties op het Domaine de Chôdes in Malmedy. Het bekende vakantiepark krijgt ook een nieuwe naam: Les Terrasses de Malmedy. De 43 vakantiewoningen en 100 vakantieappartementen zijn bestemd als tweede verblijf, maar eigenaars kunnen ze ook verhuren.

Bricks & Leisure is sinds november vorig jaar eigenaar van het Domaine de Chôdes. Het staat al sinds de jaren zeventig bekend als een van de mooiste vakantieparken van de Belgische Ardennen. Vooral het uitzicht over de omliggende vallei, met overal bossen en heuvels, spreekt tot de verbeelding. De meeste toeristen zijn rustzoekers, natuurliefhebbers en families met kinderen.

Burgemeester Jean-Paul Bastin en schepen van Toerisme André Denis, die jaarlijks tal van toeristen uit binnen- en buitenland ontvangen, zijn verheugd met de plannen. Sinds de invoering van het Marshallplan in 2005 investeert de stad intensief in de ontwikkeling van toeristische initiatieven, al dan niet met private partners. Les Terrasses de Malmedy moet daarvan weer het uithangbord worden.

Vijf types woningen
Op het domein bevinden zich vijf verschillende types vakantieverblijven, die allemaal een zuidgericht terras hebben: een volledig afgewerkte woning (vanaf 79.995 euro), een te renoveren woning (vanaf 44.495 euro), een gelijkvloerse studio (vanaf 17.995 euro), een triplexappartement (vanaf 29.995 euro) en een te renoveren appartement (vanaf 24.995 euro).

“Onze bestaande klanten en mensen die het domein van de succesvolle uitbating kennen, krijgen voorrang”, zegt Thomas Lecluse, projectmanager van Bricks & Leisure. “De eerste reacties zijn zeer positief. Het grote succes is volgens ons te danken aan de scherpe lanceerprijzen en mooie instapkortingen. Voorlopig plannen we dus geen advertenties.”

Het volledige park, dat op het hoogste punt van Malmedy ligt, krijgt voor de gelegenheid ook een opwaardering. De projectontwikkelaar geeft nieuwe eigenaars de kans om hun vakantiewoning volledig naar eigen smaak te renoveren, af te werken en in te richten. Het domein is een van de weinige vakantieverblijven in de streek en dus erg belangrijk voor de toeristische exploitatie van Malmedy.

Datum: 13 februari 2015

Gerelateerde blogberichten:

Holiday Suites lanceert Village Les Bois d'Ourthe in Durbuy

5 redenen om te investeren in hotelkamers en vakantieparken

Radisson Blu Balmoral in Spa nagenoeg helemaal uitverkocht

Unimmomalmedy-14-canvas-655-1

Vind de juiste vastgoed investering:

Waar bent u naar op zoek?

Deel dit artikel

Vind de juiste vastgoed investering:

Waar bent u naar op zoek?

DeVastgoedgids.be Een heldere kijk op beleggen en vastgoed